webbhuvud2

Bli medlem

Arbetar du med möten, evenemang eller konferenser på ett universitet eller en högskola i Sverige? Då är Mötesakademin något för dig!

Vi som är medlemmar representerar allt från konferenslokaler till funktioner som bistår forskarna med professionellt stöd vid arrangerandet av konferens. Totalt är 19 universitet och högskolor anslutna till nätverket. Bland dessa finns alla större lärosäten men också yngre högskolor. Se medlemmar i kolumnen till höger.

Om du vill arbeta tillsammans med oss för att stärka värdet av konferenser och möten i varumärkesbyggandet inom ditt lärosäte, så är Mötesakademin ett stöd för dig. Genom kompetensutveckling och utbyte av erfarenheter och kunskaper arbetar vi för att utveckla och förbättra stödet till arrangörerna och till våra huvudmän. Mötesakademin erbjuder dig ett nätverk och kontaktytor som kan underlätta ditt arbete.

Medlemsarbetet bedrivs främst genom en årlig medlemskonferens och genom medlemsmöten. Ta en titt i vårt kalendarium så ser du vad som är planerat!

Välkommen att bli medlem i Mötesakademin för Sveriges universitet och högskolor!

Har du frågor om medlemskap, skriv till info@motesakademin.se.

motesakademin_logo